Ügyfeleink

Ügyfeleink

Komplex befektetési megoldásokat nyújtunk intézményi befektetőknek, akik egyedi alternatív befektetési stratégiában gondolkodnak.

Ügyfeleink között számos befektetési alap, biztosító, nyugdíjpénztár, privátbank és más intézményi befektető is megtalálható.

Intézményi befektetők

Egyedi megoldások

A Futureal Capital Management az intézményi ügyfelek igényeire szabott szolgáltatásokat és befektetési termékportfóliót kínál.

Legyen szó akár külföldi devizakitettségről, egyedi hozamstruktúráról, befektetési partnerkonstrukcióról vagy akár személyre szabott alternatív befektetési portfólió kialakításáról, munkatársaink megtalálják az optimális üzleti megoldást.

Kiszámítható, transzparens működés

Cégünk működése a kezdetektől a kiszámíthatóságon és a transzparencián alapul, e köré építettük ki működési folyamatainkat és szolgáltatási palettánkat.

Tartjuk magunkat értékeinkhez és vállalásainkhoz, mindezt a hosszú évek óta fennálló szoros együttműködéseink, társ-befektetési konstrukcióink, illetve a folyamatosan visszatérő ügyfeleink bizonyítják.

Referenciáink

Üzleti partnereink száma folyamatosan növekszik, miközben már meglévő ügyfeleink új termékeinkbe is befektetnek.

Közzétételek

Tájékozódjon a Futureal Capital Management tevékenységeit érintő, hivatalos közzétételekről.

Bővebben

Kapcsolat

További részletekért a Futureal Capital Management befektetési lehetőségeiről és egyéb szolgáltatásairól, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Írjon nekünk